Un şofer beat şi drogat a fost reţinut de poliţişti după o urmărire în trafic

Un tânăr de 27 de ani, din Bucureşti, a fost reţinut, după o urmărire în trafic, în municipiul Braşov, în urma cercetărilor fiind stabilit că bărbatul era băut şi consumase şi droguri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1007 afișări
Imaginea articolului Un şofer beat şi drogat a fost reţinut de poliţişti după o urmărire în trafic

Un şofer beat şi drogat, reţinut de poliţişti după o urmărire în trafic

Bărbatul care conducea maşina duminică dimineaţa, pe strada Avram Iancu, din municipiul Braşov, nu a oprit la semnalul poliţiştilor, care au pornit în urmăriera lui, cu semnale acustice şi luminoase în funcţiune.

După câţiva kilometri, tânărul a oprit în parcarea unui centru comercial şi a încercat să se îndepărteze de maşină, dar a fost imobilizat şi încătuşat de poliţişti.

„În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, unde i-au fost recoltate probe în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma efectuării examenului clinic, a rezultat că acesta prezinta semne vizibile că s-ar afla sub influenţa unor substanţe psihoactive”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Braşov.

În urma verificărilor, oamenii legii au mai stabilit că, în aceeaşi zi, bărbatul a avut un conflict cu un alt bărbat, pe care l-a ameninţat cu un cuţit.

De asemenea, pe numele său era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de un an pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, figurând în baza de date specifică în calitate de urmărit, conform aceleiaşi surse.

Poliţiştii braşoveni au întocmit un dosar penal pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi ameninţare, acesta fiind reţinut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici