Un şofer bulgar a murit în Vama Albiţa, în timpul controlului vameşilor

Un şofer de tir din Bulgaria, în vârstă de 47 de ani, a murit, sâmbătă după-amiază, în timpul controlului de rutină făcut de către autorităţile vamale din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pe sensul de intrare în ţară dinspre Republica Moldova.

35 afișări

Potrivit Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) Vaslui, şoferului bulgar i s-a făcut rău brusc şi s-a prăbuşit în timpul verificării încărcăturii din autotren, în care se aflau sticle şi borcane goale, cu destinaţia Bulgaria.

Incidentul a avut loc în Vama Albiţa, pe sensul de intrare în România, la scurt timp după ce şoferului i-au fost verificate documentele de către poliţiştii de frontieră vasluieni.

"În timpul controlului în autotren cetăţeanului bulgar i s-a făcu rău şi a căzut din picioare. Atât poliţiştii de frontieră, cât şi vameşii au intervenit şi au început să-l resusciteze pe bărbat, însă acesta a rămas inert. Evident, s-a solicitat intervenţia ambulanţei, prin numărul de urgenţă 112, însă echipajul medical ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic decât să constatate decesul şoferului bulgar", a declarat, sâmbătă, Irina Mirică, purtătorul de cuvânt al IJPF Vaslui.

Poliţiştii de frontieră vasluieni au sesizat Serviciul de Medicină Legală Vaslui şi Parchetul Judecătoriei Huşi, având în vedere că este vorba despre o moarte suspectă în acest caz.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici