Un şofer care a lovit mortal un pieton a fugit de la locul accidentului / Şoferul a fost reţinut

Un bărbat în vârstă de 56 de ani din judeţul Neamţ a fost accidentat mortal, marţi dimineaţa, de o dubă. Şoferul a părăsit locul accidentului şi este căutat de poliţişti.

465 afișări
Imaginea articolului Un şofer care a lovit mortal un pieton a fugit de la locul accidentului / Şoferul a fost reţinut

Un şofer care a lovit mortal un pieton a fugit de la locul accidentului

Accidentul a avut loc în jurul orei 4.20, în localitatea Topoliţa, comuna Grumăzeşti, judeţul Neamţ.

„Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 155 I a avut loc un accident rutier. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că şoferul unei autoutilitare ar fi surprins şi accidentat mortal un bărbat de 56 de ani din Târgu Neamţ”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu.

După accident, şoferul dubei a părăsit locul faptei, fără încuviinţarea poliţiştilor.

„În prezent, poliţiştii efectuează cercetări în vederea identificării autoturismului şi a conducătorului auto, urmând a fi stabilite toate circumstanţele care au dus la producerea acestui accident rutier”, a mai transmis Dimitrie Mocanu.

Şoferul care a accidentat mortal un pieton şi a fugit de la faţa locului a fost reţinut
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamţ, Dimitrie Mocanu, este vorba despre un bărbat în vârstă de 41 de ani din localitatea Boiştea, comuna Petricani, judeţul Neamţ.
 
Poliţiştii nu au aflat, încă, motivul pentru care bărbatul a părăsit locul accidentului, în condiţiile în care avea toate actele în regulă şi nu consumase băuturi alcoolice.
 
Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca miercuri să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici