Un şofer grăbit, gonind noaptea pe şosele cu 199 km/h. Poliţiştii buzoieni au dat amenzi în valoare de peste 168.000 lei

  • Un bărbat din Neamţ a fost prins conducând pe o şosea din judeţul Buzău, noaptea, cu 199 de kilometri pe oră.
  • Tot pe timp de noapte, au mai fost înregistrate viteze cuprinse între 103 şi 115 km/h.
151 afișări
Imaginea articolului Un şofer grăbit, gonind noaptea pe şosele cu 199 km/h. Poliţiştii buzoieni au dat amenzi în valoare de peste 168.000 lei

Poliţiştii buzoieni au dat, luni, 114 amenzi de peste 168.000 de lei şi au reţinut 14 permise de conducere.

Astfel, 41 de sancţiuni au fost date pentru depăşirea limitelor legale de viteză, opt dintre şoferii sancţionaţi pentru această abatere fiind lăsaţi fără permise pentru următoarele 90 de zile.

Cea mai mare viteză – 199 km/h - a fost înregistrată pe timp de noapte de un echipaj care acţiona pe DN2E85, în afara localităţii Racoviţeni, la volanul autoturismului fiind un bărbat de 47 de ani din Neamţ.

Tot pe timp de noapte, au mai fost înregistrate viteze cuprinse între 103 şi 115 km/h pe DN2E85 şi DN1BE577, în localitate, şoferii având vârste cuprinse între 20 şi 53 de ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici