Un şofer înregistrat cu 149 km/oră a ieşit de pe drum după ce a văzut radarul şi a abandonat maşina

Un şofer care a fost înregistrat de radar circulând cu aproape 150 de kilometri la oră pe DN 1 a părăsit drumul după ce a observat aparatul şi şi-a abandonat autoturismul, poliţiştii identificându-l pe şofer, căruia i-au dat amendă contravenţională.

4664 afișări
Imaginea articolului Un şofer înregistrat cu 149 km/oră a ieşit de pe drum după ce a văzut radarul şi a abandonat maşina

Un şofer înregistrat cu 149 km/oră a ieşit de pe drum după ce a văzut radarul şi a abandonat maşina (Imagine: Ciprian Sterian/Mediafax Foto)

Un şofer prins de aparatul radar în timp ce circula, luni, cu viteza de 149 de kilometri la oră pe drumul naţional 1, în zona localităţii Băicoi, a ieşit de pe drumul naţional după ce observat aparatul radar şi şi-a abandonat maşina pe un drum secundar, cel mai probabil pentru a evita amenda.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, şoferul a fost înregistrat cu aparatul radar circulând cu viteză mare, însă nu a ajuns la echipajul de poliţie care ar fi trebuit să-l oprească, cel mai probabil părăsind drumul naţional după ce a constatat că a fost surprins de radar.

Un echipaj de poliţie a plecat în căutarea maşinii şi a găsit autoturismul parcat pe o stradă secundară, şoferul dispărând.

Poliţiştii au identificat autoturismul, acesta aparţinând unei firme din comuna Telega, judeţul Prahova. Ulterior, a fost identificat şi şoferul, care a fost amendat contravenţional cu 765 lei şi şase puncte de penalizare.

În această perioadă, 15 aparate radar acţionează pe drumurile naţionale din judeţul Prahova, un număr mare de poliţişti aflându-se pe DN1, care este cel mai circulat tronson rutier din Prahova.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici