Un spital judeţean impune taxă pentru papucii de unică folosinţă folosiţi de vizitatori

Consiliul Judeţean Suceava a adoptat, joi, un proiect de hotărâre privind instituirea unei taxe de un leu pe care vizitatorii Spitalului Judeţean de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou din Suceava trebuie să o achite obligatoriu la intrarea în spital pentru a-şi achiziţiona papuci de unică folosinţă.

1648 afișări
Imaginea articolului Un spital judeţean impune taxă pentru papucii de unică folosinţă folosiţi de vizitatori

Un spital judeţean impune taxă de un leu pentru papucii de unică folosinţă folosiţi de vizitatori

Consilierii Judeţeni din Suceava au adoptat în şedinţa de joi, în unanimitate, un proiect de hotărărâte privind instituirea unor tarife practicate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou Suceava şi care prevede instituirea unei taxe de un leu pentru utilizarea papucilor de unică folosinţă de către vizitatori.

„Pentru prevenirea infecţiilor nosocomiale în spital se impune utilizarea de către vizitatori a papucilor de unică folosinţă. Având în vedere preţurile practicate pe piaţă, tariful propus pentru utilizarea papucilor de unică folosinţă este de un leu/pereche” se arată în proiectul de hotărâre adoptat joi.

Noua taxă va fi percepută începând cu data de 1 martie 2019 vizitatorilor care vor să aibă acces în incinta spitalului Judeţean de Urgenţă Sfântul Ioan cel Nou din Suceava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici