Un tânăr a fost scos de salvamontişti dintr-o râpă de pe Transfagărăşan

Salvamontiştii argeşeni au intervenit, duminică dimineaţă, pentru salvarea unui tânăr care a căzut într-o râpă, pe Transfăgărăşan, acesta fiind scos şi predat unui echipaj de la ambulanţă, care l-a transportat la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

924 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a fost scos de salvamontişti dintr-o râpă de pe Transfagărăşan

Tânăr scos de salvamontişti dintr-o râpă de pe Transfagărăşan

Ion Sanduloiu, şeful Serviciului Salvamont Argeş, a declarat corespondentului MEDIAFAX că tânărul a căzut de pe Transfăgărăşan, la aproximativ 15 kilometri de barajul Vidraru, de pe stradă, într-o râpă, la circa 30 de metri de nivel, înspre apă.

Ştefan Bogdan Dorinel, 22 de ani din localitatea Miceşti - Argeş, a rămas agăţat în câţiva copaci şi a strigat după ajutor. Prietenii săi cu care era la plimbare şi care îl aşteptau să se întoarcă la autoturism l-au auzit strigând după ajutor. Nu au putut să îl scoată şi au sunat la 112. Medicii nu au reuşit să ajungă la tânăr, astfel că au solicitat intervenţia salvamontiştilor.

Ion Sanduloiu a spus că salvamontiştii au reuşit să-l scoată pe tânăr din prăpastie. Argeşeanul a suferit multiple răni şi traumatisme, era în stare de hipotermie şi a fost predat echipajului de la ambulanţă, care l-a transportat la spitalul din Curtea de Argeş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici