Un tânăr a murit după ce a căzut într-o râpă imediat ce a provocat un accident şi a ieşit din maşină

Un tânăr dintr-o comună suceveană a murit, sâmbătă dimineaţă, după ce a provocat un accident şi a reuşit să iasă din maşină, însă după ce s-a îndepărtat de locul accidentului a căzut într-o râpă adâncă de 35 de metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1124 afișări
Imaginea articolului Un tânăr a murit după ce a căzut într-o râpă imediat ce a provocat un accident şi a ieşit din maşină

Un tânăr a murit după ce a căzut într-o râpă imediat ce a provocat un accident şi a ieşit din maşină (Imagine: Alin Ivan/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, un tânăr de 18 ani din comuna suceveană Şcheia, care conducea, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un autoturism pe drumul judeţean Mihoveni-Şcheia, a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a ieşit cu maşina în afara şoselei.

După accident, tânărul a reuşit să iasă din maşină, însă din cauză că era întuneric după ce a parcurs aproximativ 30 de metri a căzut într-o râpă adâncă de 35 de metri.

El a fost găsit mort sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7.00, de către un localnic care trecea prin zonă şi a anunţat autorităţile.

Corpul tânărului a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava în vederea efectuării necropsiei urmând să fie stabilită cauza morţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici