Un tânăr condamnat la închisoare şi căutat de Poliţie a fost împuşcat în picior de un agent

Un tânăr din municipiul Deva, condamnat la trei ani de închisoare pentru furt şi care se sustrăgea pedepsei, a fost împuşcat în picior de un poliţist, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a încercat să fugă de oamenii legii, acesta fiiind internat sub pază la spital.

40 afișări
Imaginea articolului Un tânăr condamnat la închisoare şi căutat de Poliţie a fost împuşcat în picior de un agent

Un tânăr condamnat la închisoare şi căutat de Poliţie a fost împuşcat în picior de un agent (Imagine: Diana Iurkiewicz/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu, o patrulă de ordine publică de la Poliţia Municipiului Deva a mers, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la un bar situat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, unde aveau informaţii că se află un tânăr de 26 de ani, condamnat la trei ani de închisoare pentru furt calificat.

Cei doi agenţi de poliţie aveau un mandat de executare a pedepsei pentru furt calificat pe numele bărbatului, emis în luna februarie de Judecătoria Hunedoara.

"La vederea celor doi poliţişti, tânărul a fugit printre blocuri, fiind urmărit de către un agent de poliţie care l-a somat să se oprească, executând foc de avertisment în plan vertical. Deoarece condamnatul nu s-a supus somaţiei şi exista posibilitatea să scape, agentul de poliţie a tras în direcţia sa, rănindu-l în piciorul drept", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Hunedoara.

Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Deva, rămânând internat sub pază la Secţia Chirurgie, cu diagnosticul "plagă împuşcată coapsă dreaptă", iar medicicii spun că se află în afara oricărui pericol.

Potrivit lui Bogdan Niţu, când va fi externat tânărul va fi dus în penitenciar, în vederea executării pedepsei cu închisoarea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici