Un tânăr de 18 ani din Sibiu a fost reţinut după ce a intrat cu arma în liceu şi şi-a ameninţat iubita

  • Un tânăr de 18 ani, din oraşul Cisnădie, judeţul Sibiu, a fost reţinut după ce şi-a ameninţat cu arma iubita, în liceu.
  • Băiatul a fugit şi a aruncat arma într-un râu, iar acum autorităţile încearcă să o găsească.
314 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 18 ani din Sibiu a fost reţinut după ce a intrat cu arma în liceu şi şi-a ameninţat iubita

Un tânăr de 18 ani din Sibiu a fost reţinut după ce a intrat cu arma în liceu şi şi-a ameninţat iubita

Băiatul care şi-a ameninţat iubita în clasă, la Liceul din Cisnădie, a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii chemaţi de un cadru didactic. Ulterior, instanţa a dispus aplicare măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

„Un cadru didactic a sunat la 112 şi a sesizat că, miercuri, în jurul orei 08:35, tânărul de 18 ani ar fi intrat într-una din sălile de clasă având în mână o armă aparent neletală, ameninţând cu acte de violenţă o elevă. Tânărul a părăsit imediat clasa, însă la scurt timp după sesizare a fost identificat de către poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Oraşului Cisnădie”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Arma cu care ar fi ameninţat victima nu a fost găsită asupra tânărului, acesta declarând că a aruncat-o în albia unui râu.

El a spus că era, de fapt, un pistol de tip airsoft cu bile din plastic.

„Pistolul a fost căutat în albia pârâului Valea Argintului de către poliţişti şi o grupă de pompieri din cadrul SVSU Cisnădie însă nu a fost găsit având în vedere şi debitul mărit al pârâului ca urmare a precipitaţiilor căzute în ultima perioadă”, a mai spus Welter.

Deşi băiatul le-a spus oamenilor legii că eleva era iubita sa, tânăra neagă acest lucru.

Cercetările în acest dosar continuă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici