Un tânăr de 20 de ani, suspectat că l-a ucis pe băiatul de 15 ani găsit decapitat

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din comuna Brastavăţu, judeţul Olt, este principalul suspect în cazul uciderii băiatului în vârstă de 15 ani, găsit marţi dimineaţă decapitat, la marginea localităţii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3179 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 20 de ani, suspectat că l-a ucis pe băiatul de 15 ani găsit decapitat

Un tânăr de 20 de ani, suspectat că l-a ucis pe băiatul de 15 ani găsit decapitat

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a declarat, marţi, că anchetatorii nu au luat încă nicio măsură împotriva suspectului, aşteptând rezultatul autopsiei. Ea a adăugat că suspectul a fost văzut de martori alături de victimă într-o benzinărie, în timpul nopii de luni spre marţi.

„Avem un suspect şi urmează să luăm măsuri în funcţie de rezultatul autopsiei, de celelalte probe ridicate de la faţa locului. Încă nu am luat nicio măsură. Suspectul este un tânăr în vârstă de 20 de ani, din localitate, este o persoană care a fost văzută în apropierea victimei, în jurul orei 1.00, într-o staţie PECO. Mai sunt şi alte elemente. Continuăm cercetările pentru infracţiunea de omor”, a declarat procurorul Anca Anuţa.

Cadavrul descoperit decapitat, marţi dimineaţa, la marginea comunei Brastavăţu, a fost identificat ca fiind al unui adolescent de etnie romă din localitate.

„Este pe un drum mărginaş, ultima uliţă de la ieşirea spre Vădastra, la câţiva metri de Drumul Judeţean 544. A fost găsit de un vecin care ieşise să dea mâncare animalelor. Este un băiat de 14-15, se pare, de etnie romă. Am găsit capul, într-o parte, mâncat de câini, tras de animale. Nu pare că e demult, cred că de aseară, de azi-noapte”, a declarat primarul comunei Brastavăţu, Constantin Oprea.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici