Un tânăr de 21 de ani din Tulcea a intrat peste o femeie în casă şi a încercat să violeze. Cum a scăpat victima

Un bărbat de 21 de ani, acuzat că a intrat în casă peste o femeie de 45 de ani, din Tulcea, şi a încercat să o violeze, a fost arestat pentru 30 de zile. El este cercetat şi pentru alte agresiuni.

3157 afișări
Imaginea articolului Un tânăr de 21 de ani din Tulcea a intrat peste o femeie în casă şi a încercat să violeze. Cum a scăpat victima

Foto: 123RF

Conform informaţiilor transmise sâmbătă de Poliţia Tulcea, tânărul de 21 de ani ar fi intrat în noaptea de miercuri spre joi în locuinţa unei femei de 45 de ani, din oraş, şi ar fi încercat să întreţină relaţii sexuale cu aceasta.

După ce femeia s-a împotrivit, bărbatul a renunţat şi a părăsit locuinţa.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Tulcea l-au reţinut vineri, pentru 24 de ore, iar sâmbătă Judecătoria Tulcea a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conform unor surse judiciare, cele două persoane nu se cunoşteau.

În prezent, tânărul acuzat de tentativă de viol este cercetat şi pentru alte fapte săvârşite cu violenţă.

Taguri:
arest,
viol,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici