Un tânăr din Cluj care a preluat un colet cu 10 kilograme de cannabis adus din Spania, reţinut

Procurorii DIICOT au reţinut, în timpul nopţii de duminică spre luni, un tânăr din Cluj-Napoca, după ce a preluat un colet în care erau 10 kilograme de cannabis, transportat cu un autocar, din Spania, în acest caz fiind efectuate cercetări pentru trafic de droguri de risc.

264 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Cluj care a preluat un colet cu 10 kilograme de cannabis adus din Spania, reţinut

Un tânăr din Cluj care a preluat un colet cu 10 kilograme de cannabis adus din Spania, reţinut

Potrivit unui comunicat transmis luni de Poliţia Română, poliţiştii din Cluj-Napoca l-au depistat pe tânăr imediat după ce a preluat un colet cu aproximativ 10 kilograme de cannabis, care fusese transportat cu un autocar, din Spania.

„În urma unei sesizări privind transportarea unui colet ce poate conţine substanţe interzise, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Cluj-Napoca au organizat o acţiune de prindere în flagrant. Astfel, în jurul orei 01:40, un tânăr, de 21 de ani, din Câmpia Turzii a preluat coletul, în Cluj-Napoca, dintr-un autocar care venea din Spania, fiind imobilizat de poliţişti. În interiorul coletului, poliţiştii au descoperit mai mulţi saci din plastic, care conţineau o substanţă vegetală de culoare verde, cu un miros puternic înţepător”, se arată în comunicatul citat.

Cazul a fost preluat de către poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate şi de procurorii DIICOT – ST Cluj, iar în urma analizei celor 10 kilograme de substanţe vegetale, s-a stabilit că sunt droguri, respectiv cannabis.

De asemenea, în urma unei percheziţii la domiciliul tânărului, a fost ridicat un cântar electronic.

Tânărul a fost reţinut de către procurori pentru trafic de droguri de risc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici