Un tânăr din judeţul Ilfov a fost reţinut după ce ar fi profanat cadavrul unei bătrâne

Un tânăr din Chitila, judeţul Ilfov, a fost reţinut de poliţişti joi, fiind suspectat că, în luna aprilie, ar fi profanat mormântul şi cadavrul unei bătrâne ce era înmormântată de doar câteva zile, anunţă Poliţia Ilfov.

467 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din judeţul Ilfov a fost reţinut după ce ar fi profanat cadavrul unei bătrâne

Un tânăr din judeţul Ilfov a fost reţinut după ce ar fi profanat cadavrul unei bătrâne (Imagine Ocatva Ganea / Mediafax Foto)

Tânărul, în vârstă de 23 e ani, a fost ridicat joi dimineaţă de poliţişti din locuinţa sa din Chitila, fiind considerat principal suspect în cazul unei bătrâne al cărui cadavru a fost găsit profanat, pe 18 aprilie, în cimitirul din localitate, au declarat oficiali din cadrul Poliţiei Ilfov pentru MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi pe 18 aprilie de fiul bătrânei, care a mers la cimitir să aprindă lumânări şi a găsit mormântul mamei sale desfăcut, sicriul spart şi trupul neînsufleţit cu semne de viol.

Bărbatul le­-a spus poliţiştilor că femeia murise de doar câteva zile, la vârsta de 74 de ani. A fost deschis atunci un dosar de cercetare penală pentru presupuse fapte de profanare de morminte şi de cadavre.

Probele strânse de oameni legii l­-au indicat ca principal suspect pe tânărul de 23 de ani. Bărbatul urmează să fie dus la sediul Poliţiei Ilfov pentru audieri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici