Un tânăr din Ploieşti a furat un autobuz, după care a intrat cu acesta în parapeţi

Un tânăr din Ploieşti a furat, sâmbătă după-amiază, un autobuz, după care a intrat cu acesta în parapeţi, fiind transportat la spital pentru un control medical, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1506 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Ploieşti a furat un autobuz, după care a intrat cu acesta în parapeţi

Un tânăr din Ploieşti a furat un autobuz, după care a intrat cu acesta în parapeţi (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Prahova, incidentul s-a petrecut în zona Gării de Sud din Ploieşti.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, din Ploieşti, a profitat de faptul că şoferul era coborât din autobuz şi a plecat la volanul mijlocului de transport în comun.

"Şoferul autobuzului era coborât din mijlocul de transport, iar tânărul s-a urcat şi a plecat cu autobuzul. Se fac verificări acum, să vedem dacă erau cheile în contact sau nu", a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu.

Potrivit sursei citate, tânărul nu a reuşit să meargă decât câţiva metri cu autobuzul, pentru că în scurt timp a provocat un accident.

"A mers câţiva metri şi a intrat cu autobuzul în parapeţi. În urma coliziunii, tânărul nu a fost rănit", a spus Brezeanu.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru un control medical, inclusiv psihiatric.

Potrivit poliţiştilor, în acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală, urmând să se stabilească dacă şi şoferul autobuzului va fi tras la răspundere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici