Un tânăr din Turcia a fost prins când încerca să treacă ilegal frontiera, pe bicicletă

Un tânăr din Turcia, solicitant de azil în Bulgaria, a fost prins, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce încerca să intre ilegal, pe bicicletă, în România din Bulgaria, pentru a ajunge apoi într-un stat din vestul Europei.

629 afișări
Imaginea articolului Un tânăr din Turcia a fost prins când încerca să treacă ilegal frontiera, pe bicicletă

Un tânăr din Turcia a fost prins când încerca să treacă ilegal frontiera, pe bicicletă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au prins, în noaptea de duminică spre luni, în apropierea localităţii de frontieră Vama Veche, un tânăr care mergea cu bicicleta dinspre Republica Bulgaria spre România.

Acesta nu vorbea limba română şi, deoarece nu îşi justifica prezenţa în zonă, poliţiştii de frontieră l-au condus la sediul Grupului de Nave Mangalia pentru cercetări.

Tânărul a declarat că este cetăţean turc, are 31 de ani, iar asupra lui au fost găsite documente prin care solicitase azil în Republica Bulgaria.

Bărbatul a declarat că a trecut frontiera din Bulgaria pentru a ajunge într-un stat din vestul Europei.

El este cercetat acum pentru trecerea frauduloasă a frontierei de stat, iar luni va fi predat autorităţilor bulgare.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici