Un tânăr s-a spânzurat de un gard din centrul Clujului. Poliţiştii cercetează împrejurările

Un tânăr de 25 de ani din Baia Mare a fost găsit, vineri dimineaţă, spânzurat de un gard, pe o stradă din centrul municipiului Cluj-Napoca, Poliţia cercetând împrejurările în care a avut loc decesul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1198 afișări
Imaginea articolului Un tânăr s-a spânzurat de un gard din centrul Clujului. Poliţiştii cercetează împrejurările

Un tânăr s-a spânzurat de un gard din centrul Clujului; poliţiştii cercetează împrejurările

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Carmen Jucan, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că trupul neînsufleţit al tânărului a fost descoperit în jurul orei 9.00.

"În jurul orei 9.00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit spânzurat de un gard pe strada Clinicilor din Cluj-Napoca. Acesta a fost identificat, avea 25 de ani şi era din Baia Mare. Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea circumstanţelor care au dus la decesul acestuia, cadavrul fiind transportat la IML în vederea efectuării necropsiei", a spus Jucan.

Surse judiciare au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că tânărul avea pe încheietură o brăţară de acces la Festivalul Untold şi că la faţa locului au fost descoperite mai multe cutii goale de bere.

"Tânărul era decedat cu câteva ore înainte de a fi anunţată Poliţia. Necropsia ne va spune ora decesului şi dacă, în afară de bere, mai consumase şi altceva", au spus sursele citate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici