Un teatru din Sibiu oferă intrare gratuită pentru adulţii vaccinaţi anti-COVID

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Gong” Sibiu oferă intrare gratuită la oricare dintre cele patru reprezentaţii ale spectacolului „Sarea-n bucate”, în baza adeverinţei de vaccinare, pentru a celebra deschiderea primului centru de vaccinare drive-through din judeţ.

122 afișări
Imaginea articolului Un teatru din Sibiu oferă intrare gratuită pentru adulţii vaccinaţi anti-COVID

Inaugurat sâmbătă, în Parcarea Cazarma 90, centrul de vaccinare anti-COVID funcţionează zilnic între orele 09.00 – 19.00, dispune de patru fluxuri, iar vaccinul administrat este cel produs de compania Pfizer BioNTech.

Centrul se adresează celor care doresc să se vaccineze, indiferent de localitatea de domiciliu, dar care sosesc cu mijloacele de transport personale sau cu mijloace de transport în comun, de tip taxi.

Accesul gratuit la spectacolul „Sarea-n bucate” se face în baza adeverinţei de vaccinare, indiferent de numărul de doze efectuate sau centrul de vaccinare emitent. Rezervarea locurilor se face exclusiv la sediul Teatrului „Gong”, la Agenţia de Bilete, de miercuri până vineri între orele 11.00 – 18.00, iar sâmbătă între 10.00 – 18.00, în limita locurilor disponibile. Pe baza unei adeverinţe de vaccinare se poate obţine un singur loc gratuit, valabil strict pentru evenimentul respectiv.

Dacă ambii părinţi/tutori au fost vaccinaţi, aceştia pot cumula adeverinţele pentru emiterea a 2 locuri gratuite, ş.a.m.d.

Organizatorii anunţă că nu vor stoca, duplica sau fotografia adeverinţa de vaccinare, emiterea biletelor gratuite fiind condiţionată doar de prezentarea acesteia pentru confirmarea condiţiilor de participare şi la intrarea în sala de spectacol.

„Sarea-n bucate” după Petre Ispirescu face o incursiune fascinantă în lumea poveştilor de demult. În producţia teatrului sibian fantasticul se întrepătrunde cu realul cu ajutorul Menestrelului, într-o aventură minunată ce vorbeşte despre iubire, adevăr şi prietenie. „Sarea-n bucate” este unul dintre cele mai apreciate spectacole ale teatrului sibian, cu peste 200 de reprezentaţii jucate atât pe scena de la Sibiu, cât şi în Azerbaidjan, India, Spania şi SUA. Spectacolul are o durată de 50 de minute şi este recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.

Spectacolul va avea 4 reprezentaţii, la sala de la etaj a teatrului:

  •  vineri, 14 mai, de la ora 18:00
  • sâmbătă, 15 mai, de la orele 11:00 şi 18:00
  •  duminică, 16 mai, de la ora 11:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici