Un teatru îşi pregăteşte redeschiderea stagiunii cu o noutate în Consiliul artistic

Teatrul Nottara a decis ca din acest an un spectator să facă parte din Consiliul artistic al instituţiei. Acesta va fi selectat în următoarea perioadă din rândul iubitorilor de teatru.

114 afișări
Imaginea articolului Un teatru îşi pregăteşte redeschiderea stagiunii cu o noutate în Consiliul artistic

Un teatru îşi pregăteşte redeschiderea stagiunii cu o noutate în Consiliul artistic

Potrivit unui comunicat al Teatrului Nottara, Consiliul artistic al instituţiei este format din 11 membri şi are în componenţa sa actori, regizori şi oameni de teatru. De anul acesta, lor li se va alătura şi o persoană din rândul publicului, care să reprezinte vocea spectatorilor şi să ofere o perspectivă proaspătă şi originală.

Noul membru al Consiliului artistic va asista la vizionarea spectacolelor înainte ca acestea să iasă la public şi va participa la discuţiile ulterioare din cadrul consiliului, având ocazia să îşi spună părerea despre producţia respectivă.

„Întotdeauna am făcut teatru pentru public. Acum ne-am dori să îl facem împreună cu acesta! Suntem convinşi că o persoană din exterior ne va ajuta să înţelegem şi mai bine ce îşi doresc să vadă oamenii atunci când aleg să petreacă o seară la Teatrul Nottara”, a declarat Marinela Ţepuş, managerul instituţiei.

Cei care îşi doresc să devină membri ai Consiliului artistic trebuie să lase un comentariu pe pagina de Facebook a Teatrului Nottara sau trimiteţi un email până pe 28 ianuarie 2021, în care să spună care este spectacolul preferat văzut la Nottara şi cum l-ar recomanda unui prieten. Câştigătorul va fi anunţat pe site-ul instituţiei, în 1 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici