Un TIR a fost lovit de un tren de marfă în apropiere de staţia CF Bălănoaia

Un TIR a fost lovit, în noaptea de marţi spre miercuri, de un tren de marfă în apropiere de staţia CF Bălănoaia. Linia Bălănoaia - Giurgiu Nord a fost închisă pentru circa două ore.

341 afișări
Imaginea articolului Un TIR a fost lovit de un tren de marfă în apropiere de staţia CF Bălănoaia

Sursa Foto- ISU Giurgiu

Un TIR a fost lovit, în noaptea de marţi spre miercuri, de un tren de marfă în apropiere de staţia CF Bălănoaia. Linia Bălănoaia - Giurgiu Nord a fost închisă pentru circa două ore.

Purtătorul de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan, a declarat că, în jurul orei 2.10, s-a produs un accident rutier la pasaj km 6 +145, în apropiere de staţia CF Bălănoaia, între un tren de marfă şi un TIR.

Accidentul nu s-a soldat cu victime.

TIR-ul a închis linia Bălănoaia - Giurgiu Nord până la ora 4.00, când a fost scos din gabarit de către un echipaj ISU.

Accidentul rutier nu a avut implicaţii în circulaţia trenurilor de călători.

Conform ISU Giurgiu, TIR-ul transporta peşte.

Accidentul s-a produs la trecerea la nivel cu calea ferată, din apropierea localităţii Bălanoia.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare şi un autocamion - container multirisc. Pompierii au acţionat pentru eliberarea părtii carosabile, astfel încât circulaţia feroviară şi rutieră să se poată desfăşura, în siguranţă. Echipajele au intervenit pe DN5B până în jurul orei 6.00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici