Un TIR care transporta bovine s-a răsturnat în Pasul Tihuţa. Pompierii au intervenit timp de şapte ore pentru evacuarea animalelor | FOTO

Un TIR care transporta bovine s-a răsturnat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în Pasul Tihuţa. Pompierii au intervenit timp de şapte ore pentru evacuarea bovinelor, zece fiind moarte.

516 afișări
Imaginea articolului Un TIR care transporta bovine s-a răsturnat în Pasul Tihuţa. Pompierii au intervenit timp de şapte ore pentru evacuarea animalelor | FOTO

Un TIR care transporta bovine s-a răsturnat în Pasul Tihuţa. Pompierii au intervenit timp de şapte ore pentru evacuarea animalelor (Imagini: ISU „Bucovina" Suceava)

Potrivit ISU ”Bucovina” Suceava, autocamionul încărcat cu 26 de bovine s-a răsturnat în jurul orei 2:00, în afara părţii carosabile, în Pasul Tihuţa.

La locul accidentului s-au deplasat pompierii militari de la Punctul de Lucru Poiana Stampei şi de la Detaşamentul Vatra Dornei.

Salvatorilor li s-au alăturat un medic veterinar şi lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Poiana Stampei, cu un buldoexcavator.

Şoferul, conştient, în stare stabilă şi la o primă evaluare fără răni grave, a fost transportat de către echipajul SMURD la Centrul de Primire Urgenţe al spitalului municipal Vatra Dornei.

În urma accidentului, zece bovine au murit, iar patru au fost grav rănite.

Animalele au fost mutate într-un alt autocamion şi transportate la destinaţie.

”Misiunea dificilă s-a finalizat după un efort susţinut al participanţilor la intervenţie de aproximativ şapte ore”, arată sursa citată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici