Un tir cu PET-uri de bere s-a răsturnat la intrarea în Iaşi. Mii de sticle s-au împrăştiat pe şosea

Un tir plin cu PET-uri de bere s-a răsturnat într-un şanţ, joi seară, la intrarea în municipiul Iaşi, în zona Bucium, după ce autovehiculul a rămas fără frâne, circulaţia fiind oprită timp de câteva ore din cauza miilor de sticle căzute pe şosea.

462 afișări
Imaginea articolului Un tir cu PET-uri de bere s-a răsturnat la intrarea în Iaşi. Mii de sticle s-au împrăştiat pe şosea

Un tir cu PET-uri de bere s-a răsturnat la intrarea în Iaşi. Mii de sticle s-au împrăştiat pe şosea (Imagine: Ciprian/Arhiva Mediafax Foto)

Accidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 22.30, într-o pantă din zona Bucium, la intrarea în municipiul Iaşi dinspre Vaslui.

Şoferul tirului încărcat cu pet-uri de bere le-a declarat politiştilor că maşina a rămas fără frâne şi că atunci el a intrat intenţionat în şanţ, în încercarea de a opri autovehiculul. În acel moment, tirul s-a răsturnat, iar încărcătura s-a răspândit pe şosea, acoperind partea carosabilă pe o distanţă de aproximativ 200 de metri.

Şoferul autovehiculului a fost rănit uşor, fiind transportat la Spitalul "Sfântul Spiridon" din municipiu.

Mai multe persoane aflate în trecere prin zonă au început să adune sticlele cu bere de pe şosea, iar unii au băut berea chiar pe marginea drumului, în faţa jandarmilor şi a poliţiştilor sosiţi la faţa locului.

Circulaţia rutieră a fost blocată în zonă timp de câteva ore. Traficul a fost reluat doar după ce angajaţii firmei locale de salubritate au degajat partea carosabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici