Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat pe DN 65B. Cei doi bărbaţi din cabină erau băuţi

Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat, duminică, pe DN 65B, în localitatea argeşeană Bradu, iar cei doi bărbaţi care se aflau în cabină erau băuţi, unul dintre ei având o alcoolemie de peste unu la mie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2813 afișări
Imaginea articolului Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat pe DN 65B. Cei doi bărbaţi din cabină erau băuţi

Un TIR încărcat cu cereale s-a răsturnat pe DN 65B. Cei doi bărbaţi din cabină erau băuţi

TIR-ul venea din judeţul Dâmboviţa şi urma să se oprească în Argeş.

Pe DN 65B, în localitatea Bradu, cel care conducea TIR-ul a pierdut controlul volanului, iar autocamionul s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a drumului.

La faţa locului au fost solicitate mai multe ambulanţe, dar şi descarcerarea.

"Am intervenit cu două ambulanţe SMURD, cu medic, dar şi cu descarcerarea. În cabina autocamionului încărcat cu cereale se aflau doi bărbaţi, răniţi uşor. Ambii au refuzat să primească îngrijiri medicale", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Argeş, Mădălina Epure.

Cei doi bărbaţi care se aflau în cabină erau băuţi, unul dintre ei având o alcoolemie de peste unu la mie. Iniţial, niciunul dintre cei doi nu a vrut să declare care dintre ei conducea TIR-ul în momentul producerii accidentului, iar ulterior ei au spus poliţiştilor că cel care deţinea permis de conducere fusese la volan.

"În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Mădălin Zamfir.

Cerealele cu care era încărcat TIR-ul nu s-au răsturnat pe şosea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici