Un TIR încărcat cu maculatură a luat foc la ieşirea de pe centura Sibiului spre DN 1

Un TIR încărcat cu maculatură a luat foc, vineri, la ieşirea de pe şoseaua de centură a Sibiului spre DN 1, fără a exista victime, pentru lichidarea incendiului intervenind trei echipaje ale pompierilor.

183 afișări
Imaginea articolului Un TIR încărcat cu maculatură a luat foc la ieşirea de pe centura Sibiului spre DN 1

Un TIR încărcat cu maculatură a luat foc la ieşirea de pe centura Sibiului spre DN 1 (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto Arhiva)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Silviu Albişor, a declarat că instituţia pe care o reprezintă a fost solicitată să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vagonul unui TIR, în zona localităţii Veştem, pe DN1, la ieşirea de pe şoseaua de centură a Sibiului.

Potrivit acestuia, trei echipaje de pompieri cu maşini cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD s-au deplasat la incendiu.

"S-a îndepărtat capul tractor, incendiul manifestându-se numai la vagonul TIR-ului. A fost o intervenţie destul de dificilă, având în vedere că în vagon sunt depozitate aproximativ 18 tone de maculatură", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Incendiul a fost stins, fără a se înregistra victime.

"Coboram de pe autostradă, iar cu vrea doi kilometri înainte să cobor am observat ceva fum. Era şi un coleg în spate. Am tras imediat pe dreapta, după ce am coborât de pe autostradă. S-a extins repede, că sunt deşeuri de hârtie igienică. Sunt foarte, foarte inflamabile. Pompierii au venit foarte repede, dar ia foc imediat hârtia", a declarat şoferul TIR-ului, care mergea dinspre Timişoara spre Bucureşti.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat că traficul pe DN 1, în zona incendiului, se desfăşoară fără restricţii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici