Un TIR s-a răsturnat pe DN 7 şi a lovit o conductă de gaze: două persoane sunt rănite. Traficul rutier, blocat; circulaţia feroviară, oprită

Circulaţia rutieră este oprită, miercuri dimineaţa, pe Drumul Naţional 7, pe Centura Călimăneştiului, din judeţul Vâlcea, după ce un TIR s-a răsturnat pe carosabil şi a lovit o conductă de gaze. Două persoane sunt rănite, potrivit IGPR.

565 afișări
Imaginea articolului Un TIR s-a răsturnat pe DN 7 şi a lovit o conductă de gaze: două persoane sunt rănite. Traficul rutier, blocat; circulaţia feroviară, oprită

Un TIR s-a răsturnat pe DN 7 şi a lovit o conductă de gaze: două persoane sunt rănite. Traficul este blocat

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că miercuri dimineaţa circulaţia rutieră este oprită pe DN7 - Centura Călimăneşti, din cauza eveniment rutier produs la kilometrul 5, în care şoferul unui tir a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, unde a lovit o conductă de gaze.

În urma incidentului, două persoane au fost rănite.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, autovehiculele fiind dirijate de poliţiştii rutieri prin oraşul Călimăneşti.

Din cauza conductei de gaz avariate, pe DN 7- Centura Călimăneştiului a fost oprit şi traficul feroviar.

„La fata locului au actionat cu maxima operativitate politia rutiera, ISU, Ambulanta, SMURD. Au fost anuntati imediat reprezentantii Distrigaz, cele două persoane au fost descarcerate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu.

Potrivit primelor verificări, accidentul s a produs pe fondul oboselii accentuate.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers, autovehiculele fiind dirijate de poliţiştii rutieri prin oraşul Călimăneşti, traficul feroviar fiind şi el întrerupt.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici