Un tramvai din Capitală a deraiat

Un tramvai al liniei 27 din Bucureşti a deraiat miercuri, în jurul orei 13.30, la intersecţia bulevardelor Th. Pallady şi 1 Decembrie, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

438 afișări
Imaginea articolului Un tramvai din Capitală a deraiat

Un tramvai din Capitală a deraiat (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Nu s-au înregistrat victime.

Circulaţia în zona din Sectorul 3 unde a deraiat un tramvai a fost reluată în jurul orei 14.30, după repunerea acestuia pe şine, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Pentru evitarea blocajelor de circulaţie în zonă, tramvaiele liniilor 23 şi 27 au întors, temporar, la Piaţa Titan, a precizat purtătorul de cuvânt al RATB, Brânduşa Raeceanu.

De asemenea, pentru preluarea călătorilor, între staţiile Piaţa Titan şi RATB Titan a circulat, până la reluarea circulaţiei tramvaielor, linia navetă de autobuze 627.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici