Un transformator a luat foc în Orăştie. Locuitorii au rămas fără curent electric

Peste 4.000 locuitori din municipiului Orăştie nu au curent electric de peste 30 de ore, după ce un transformator a luat foc. Echipe de intervenţie lucrează, sâmbătă, pentru remedierea avariilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

955 afișări
Imaginea articolului Un transformator a luat foc în Orăştie. Locuitorii au rămas fără curent electric

Un transformator a luat foc în Orăştie. Locuitorii au rămas fără curent electric

Potrivit primarului municipiului Orăştie, Ovidiu Laurenţiu Bălan, aproximativ şapte mii de consumatori din oraş au fost afectaţi în urma unui incendiu la transformator, în prezent fiind doar 4.000 de consumatori afectaţi, mai multe echipe de intervenţie fiind în teren pentru a remeia avariile.

„Aproximativ 4.000 de consumatori casnici au mai rămas neconectaţi, în acest moment. Este o avarie majoră, a luat foc un transformator şi de acolo, în cascadă, s-au ars firele pe reţelele de alimentare, de medie. Acum nu reuşesc să conecteze, pentru că sunt cabluri şi supraterane şi subterane şi e foarte greu de depistat unde sunt probleme. În total au fost afetate 7.000 de case", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ovidiu Laurenţiu Bălan, primarul municipiului Orăştie.

Nici Primăria Orăştie nu a avut curent electric vineri.

„Au fost fluctuaţii toată ziua vineri. La un moment dat am fost nevoiţi să oprim alimentarea, pentru că la cinci minute se oprea", a mai declarat edilul.

Incendiul la transformator a avut loc vineri dimineaţa, în jurul orei 7.

Municipiul Orăştie are aproximativ 22.000 de locuitori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici