Un tren de persoane a deraiat în judeţul Harghita

Un tren de persoane a deraiat, marţi după-amiază, în judeţul Harghita, la ieşirea din staţia Sânsimion spre Tuşnad, în urma incidentului nefiind rănită nicio persoană.

33 afișări
Imaginea articolului Un tren de persoane a deraiat în judeţul Harghita

Un tren de persoane a deraiat în judeţul Harghita (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit Poliţiei Transporturi Feroviare din Miercurea Ciuc, este vorba despre un tren personal care a deraiat în jurul orei 15.00, la ieşirea din staţia Sânsimion spre Tuşnad.

Călătorii aflaţi în tren vor fi preluaţi de un tren suplimentar, informează CFR Călători.

Trenurile Accelerat 1977 şi 1976 Braşov - Sânsimion - Siculeni şi retur sunt anulate pe relaţia Sânsimion - Siculeni, din cauza acestui accident, potrivit CFR Călători.

Potrivit reprezentanţilor Regionalei CFR Braşov, trenul circula pe ruta Ivorul Olt - Braşov, iar în garnitură se aflau circa 80 - 85 de călători.

Conform surselor citate, incidentul a avut loc după ce boghiul unui vagon a sărit de pe şine.

Nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului. La faţa locului se află echipe ale CFR şi ale ISU Harghita.

Acesta este cel de-al doilea astfel de incident petrecut în cursul zilei de marţi, după ce un alt tren personal a deraiat la intrarea în Gara Burdujeni din Suceava. Luni dimineaţă, un alt tren a deraiat în judeţul Covasna, din cauza gerului, ambele incidente fiind fără victime.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici