Un turist a căzut de la 200 de metri în Munţii Făgăraş, un elicopter SMURD îl va prelua

Un turist a căzut, duminică, de la circa două sute de metri de pe Vârful Arpaşu Mic din Munţii Făgăraş, iar nouă salvamontişti intervin pentru salvarea sa, un elicopter SMURD urmând să îl transporte la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3668 afișări
Imaginea articolului Un turist a căzut de la 200 de metri în Munţii Făgăraş, un elicopter SMURD îl va prelua

Un turist a căzut de la 200 de metri în Munţii Făgăraş, un elicopter SMURD îl va prelua (Imagine: razvan Chirita / Mediafax Foto)

Năuă salvamontişti argeşeni şi sibieni au mers, duminică, în Munţii Făgăraş, pentru salvarea unui turist căzut.

Bărbatul a fost găsit în viaţă, dar starea sa este foarte gravă.

"Turistul a căzut de sub Vârful Arpaşu mic din Făgăraş, aproximativ 200 de metri, până pe marginea lacului Buda. Au plecat după el nouă salvamontişti de la Argeş şi Sibiu. Colegii mei l-au găsit în viaţă. Îl vor transporta la elicopterul SMURD solicitat să intervină, fiind ulterior dus la un spital din Capitală", a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, şeful Serviciului Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici