Un urmărit general a fost prins de poliţişti în timp ce vizita Ministerul de Interne

Un urmărit general care are de executat o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru înşelăciune a fost prins, sâmbătă, în timp ce vizita sediul Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI), de Ziua Porţilor Deschise, au declarat pentru MEDIAFAX reprezentanţii instituţiei.

129 afișări
Imaginea articolului Un urmărit general a fost prins de poliţişti în timp ce vizita Ministerul de Interne

Un urmărit general a fost prins de poliţişti în timp ce vizita Ministerul de Interne

Bărbatul, care era căutat de Poliţia Vrancea pentru executarea unei pedepse de trei ani pentru înşelăciune, a venit să viziteze sediul MAI şi, în urma controlului efectuat la intrarea în instituţie pentru toţi vizitatorii, s-a depistat că este urmărit general, au precizat sursele citate.

Acesta a fost monitorizat în timpul vizitei sale prin minister şi ridicat din grupul din care făcea parte. Ulterior, bărbatul a fost predat Poliţiei Capitalei şi dus în arest.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisarul Christian Ciocan, a declarat, pentru MEDIAFAX, că bărbatul se numeşte Romen Grossu, are 44 de ani şi din noiembrie 2009 a fost pus în urmărire de IPJ Vrancea pentru înşelăciune.

Bărbatul a declarat că s-a dus la Ziua Porţilor Deschise de la MAI la rugămintea fiicei sale, care dorea să vadă o şalupă, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Romen Grossu urmează să fie predat Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, a mai spus Christian Ciocan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici