Un urmărit internaţional, reţinut de poliţiştii din Covasna

  • Poliţiştii din Covasna au depistat un bărbat de 54 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, urmărit internaţional.
  • Pe numele bărbatului a fost emis un Mandat European de Arestare de cătreautorităţile judiciare din Regatul Spaniei.
  • El a fost reţinut pentru 24 de ore.
335 afișări
Imaginea articolului Un urmărit internaţional, reţinut de poliţiştii din Covasna

Un urmărit internaţional, reţinut de poliţiştii din Covasna

Poliţiştii din Covasna au depistat vineri un bărbat de 54 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, urmărit internaţional. Pe numele acestuia a fost emis un Mandat European de Arestare de către autorităţile judiciare din Regatul Spaniei pentru săvârşirea unor infracţiuni prevăzute de Codul Penal spaniol. În urma unui complex de activităţi investigative poliţiştii au stabilit că bărbatul s-ar afla pe raza comunei Vâlcele, unde se ascundea în scopul sustragerii de la răspunderea penală, anunţă IPJ Covasna.

Bărbatul în cauză a fost prins, fiind escortat şi prezentat organelor judiciare competente pentru luarea măsurilor legale.

„Faţă de bărbat s-a dispus reţinerea pe o perioada de 24 de ore”, anunţă IPJ Covasna.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
poliţie,
reţinere,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici