Video Un urs a a devorat o oaie în mijlocul unei străzi din Sinaia

Localnicii şi turiştii aflaţi, marţi dimineaţă, în cartierul Tiru cu Porumbei din staţiunea Sinaia au intrat în panică după ce un urs a coborât din pădure şi a atacat mai multe oi aflate la păscut în zonă.

4 afișări

Potrivit martorilor, atât proprietarul animalelor, cât şi celelalte persoane aflate în zonă au văzut cum ursul intră în mijlocul oilor şi omoară una dintre acestea, oamenii încercând să fugă şi să se ascundă de teama animalului sălbatic.

Localnicii susţin că aceasta nu este prima dată când ursul ajunge în cartierul Tiru cu Porumbei, ei spunând că acesta coboară periodic în oraş şi le sperie animalele domestice. Cei care locuiesc în acest cartier sunt convinşi că, odată cu apropierea iernii, tot mai mulţi urşi vor coborî de pe munte, încercând să-şi facă provizii de hrană necesară hibernării.

În urmă cu aproximativ zece zile, trei urşi au atacat o stână de oi în Bucegi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici