Un urs a fost lovit de o maşină în care se aflau trei persoane. Pasagerii sunt bine, dar starea animalului e incertă

Un urs a fost lovit de o maşină în care se aflau trei persoane, între care şi un copil, sâmbătă seara, la marginea localităţii Praid din judeţul Harghita. În urma impactului, animalul a fost rănit, iar autorităţile intervin pentru a-l lua de pe drum.

2720 afișări
Imaginea articolului Un urs a fost lovit de o maşină în care se aflau trei persoane. Pasagerii sunt bine, dar starea animalului e incertă

Un urs a fost lovit de o maşină în care se aflau trei persoane. Pasagerii sunt bine, dar starea animalului e incertă

Potrivit ISU Harghita, accidentul s-a produs sâmbătă seara, la ieşire din localitatea Praid.

Animalul a fost lovit de o maşină în care se aflau trei persoane, între care şi un copil.

În urma impactului, cei din maşină nu au fost răniţi şi nu sunt în pericol; însă copilul a suferit un atac de panică şi a fost asistat de echipajul SMURD.

Animalul este rănit, iar la faţa locului se află un echipaj de poliţie, unul de jandarmi şi un vânător, care caută soluţii pentru a ridica ursul de la locul accidentului.

Taguri:
urs,
accident,
maşină

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici