Un urs rămas blocat în gardul unei grădini, în Dâmboviţa. Animalul a fost tranchilizat şi eliberat în pădure

Un urs a rămas blocat, sâmbătă în gardul unei grădini din localitatea dâmboviţeană Valea Leurzii, iar poliţiştii au solicitat intervenţia unei echipe de la ANSVSA pentru ca animalul să fie tranchilizat, acesta fiind al doilea astfel de incident petrecut în Dâmboviţa în ultima perioadă.

190 afișări
Imaginea articolului Un urs rămas blocat în gardul unei grădini, în Dâmboviţa. Animalul a fost tranchilizat şi eliberat în pădure

Intervenţie pentru eliberarea unui urs rămas blocat în gardul unei grădini, în Dâmboviţa (Imagine: Shutterstock)

Ursul care sâmbătă dimineaţă a rămas blocat într-un gard în localitatea dâmboviţeană Valea Leurzii a fost eliberat pe fondul de vânătoare Buciumeni, Poliţia Dâmboviţa deschizând o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă este vorba despre braconaj.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, ursul prins sâmbătă dimineaţă în gardul unei grădini din localitatea Valea Leurzii, comuna Buciumeni, la aproximativ 500 de metri de zona în care se află casele din sat, a fost tranchilizat şi apoi eliberat pe fondul de vânătoare Buciumeni.

În urma incidentului nimeni nu a fost rănit.

Poliţia Dâmboviţa a deschis un dosar de cercetare penală in rem, pentru a stabili dacă în acest caz este vorba despre braconaj sau a fost un accident.

Acesta este al doilea astfel de eveniment produs în ultima perioadă în judeţul Dâmboviţa. Săptămâna trecută, un urs a rămas blocat în gardul unei grădini din localitatea dâmboviţeană Dealu Frumos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici