Un vânător a fost atacat de mistreţi în Munţii Vlădeasa. Salvamontiştii au intervenit

Un vânător din judeţul Bihor a fost atacat, duminică, de mistreţi, în Munţii Vlădeasa, la o altitudine de aproximativ 1.600 de metri. Salvamontiştii au fost chemaţi să intervină pentru recuperarea bărbatului, fiind solicitat şi un elicopter în zonă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

411 afișări
Imaginea articolului Un vânător a fost atacat de mistreţi în Munţii Vlădeasa. Salvamontiştii au intervenit

Un vânător a fost atacat de mistreţi în Munţii Vlădeasa. Salvamonţii au intervenit

Şeful Salvamont Bihor, Pinter Istvan, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că salvatorii au fost solicitaţi să intervină, duminică, pentru recuperarea unui vânător rănit de mistreţi, în Munţii Vlădeasa, la o altitudine de aproximativ 1.600 de metri.

"Intervenţia de la Stâna de Vale este în derulare. Un vânător a fost rănit de mistreţi, deocamdată atât ştim. Un echipaj mixt de la Salvamont Salvaspeo Bihor şi SMURD Bihor a urcat cu maşina de la Salvamont spre zona respectivă, zona de creastă, undeva la 1600 de metri altitudine. Se aşteaptă şi intervenţia elicopterului, în funcţie de condiţiile meteo. Echipajul terestru a plecat acolo, în zona Vârfului Briţei, în Munţii Vlădeasa", a spus Pinter Istvan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici