Un vatman STB, care a aruncat cu suc într-un călător nemulţumit, cercetat disciplinar | FOTO

Un vatman de la Societatea de Transport Bucureşti a aruncat cu suc într-un călător, anunţul find făcut pe Facebook de către Vlad Gheorghe, consilier USR de la Camera Deputaţilor. Reprezentanţii STB au precizat ulterior, într-un comunicat, că vatmanul va fi cercetat disciplinar.

867 afișări
Imaginea articolului Un vatman STB, care a aruncat cu suc într-un călător nemulţumit, cercetat disciplinar | FOTO

Un vatman STB, care a aruncat cu suc într-un călător nemulţumit, va fi cercetat disciplinar

"Un vatman de la STB aruncă cu suc într-un călător. Motivul? Îi reproşase că nu porneşte ventilaţia în tramvaiul în care erau 40 de grade. Victima mârlăniei, o doamnă, avea bilet şi plăteşte şi taxe în capitală. Oamenii lui Firea ne umilesc, ca şi ea, pe banii noştri. După episodul surprins zilele trecute de Tudor Chirilă, acesta e încă un caz de abuz al angajaţilor lui Firea. Tudor a fost chiar mustrat de administraţie că şi-a permis să atragă atenţia asupra înjurăturilor auzite de el. Pregătim nişte plângeri împotriva vatmanului dar şi a STB. Şi eu am suportat zilele acestea sauna din transportul public, dar umilirea unui cetăţean nu o suport. Abia aştept să îşi apere iar Firea căţeii. O scoatem la un suc, fără sârmă", a scris, pe Facebook, Vlad Gheorghe.

Consilierul USR a postat şi trei fotografii în care poate fi observat vatmanul care aruncă cu lichid, însă nu se vede călătorul.

Ulterior, Societatea de Transport Bucureşti a anunţat că vatmanul va fi cercetat disciplinar.

"Pentru STB SA este o prioritate asigurarea unor condiţii civilizate de transport, iar modul în care călătorim depinde de fiecare dintre noi. Tramvaiul care apare în fotografiile publicate este un vehicul care nu beneficiază
de sistem de climatizare. STB SA regretă incidentul creat, iar Directorul General a dispus cercetarea disciplinară a conducătorului de vehicul, precum şi identificarea împrejurărilor în care acesta s-a produs", a transmis biroul de presă al STB, prin intermediul unui comunicat de presă remis MEDIAFAX.

 

Taguri:
vatman,
cercetare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici