Unul din bărbaţii care au vrut să vândă droguri în zona cluburilor din Mamaia, arestat preventiv

Unul dintre bărbaţii din Bucureşti prinşi când încercau să vândă droguri de mare risc în zona cluburilor de noapte din Mamaia, a fost arestat preventiv, iar în urma percheziţiilor domiciliare şi a maşinii, poliţiştii au găsit cantităţi importante de stupefiante şi sume de bani.

358 afișări
Imaginea articolului Unul din bărbaţii care au vrut să vândă droguri în zona cluburilor din Mamaia, arestat preventiv

Unul din bărbaţii care au vrut să vândă droguri în zona cluburilor din Mamaia, arestat preventiv


Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă de IGPR, faţă de doi bărbaţi surprinşi în flagrant în timp ce ar fi încercat să vândă cocaină în staţiunea Mamaia au fost luate măsuri restrictive de libertate, respectiv control judiciar pentru un bărbat de 60 de ani şi reţinere pentru altul, de 34 de ani. Instanţa a dispus, ulterior, arestarea preventivă doar pentru bărbatul de 34 de ani, din Bucureşti.

„Cei în cauză, doi bărbaţi, de 34 şi 60 de ani, din Bucureşti, ar fi încercat să pună în vânzare 3 grame de cocaină, pe raza staţiunii Mamaia, în schimbul a 300 de euro.
Poliţiştii au efectuat şi o percheziţie într-un complex imobiliar din nordul staţiunii Mamaia, unde au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 2 grame de cocaină, 0,2 grame de fragmente de comprimate de MDMA, un cântar electronic, un recipient din sticlă cu urme de cocaină şi un dispozitiv de prizat cocaină. De asemenea, a fost percheziţionat şi autoturismul care aparţine unuia dintre bărbaţi, unde au fost descoperite 42,9 grame cocaină, un dispozitiv de prizat cocaină, 16 pliculeţe autosigilante goale, două telefoane mobile, 8.775 de lei şi 500 de euro”, se arată în comunicat.

Potrivit DIICOT, există suspiciunea că la data de 16 august, în jurul orei 14.00, în timp ce se afla în zona cluburilor de noapte situate în nordul staţiunii Mamaia, judeţul Constanţa, inculpatul Todică Liviu a vândut cantitatea de 1.001 comprimate ce conţineau ca substanţă activă 3,4-methylenedioxymetamfetamine (MDMA), drog de mare risc, pentru care a încasat suma totală de 5.000 euro şi 2.500 lei, fiind ajutat în acest sens de către inculpaţii Iliescu Răzvan-Alexandru şi Petrea Beatrice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici