Unul dintre bărbaţii înecaţi pe litoral, dat dispărut de câteva zile, la Sfântu Gheorghe

Unul dintre bărbaţii care au fost găsiţi înecaţi, sâmbătă, pe litoral, era dat dispărut de la începutul săptămânii trecute, la Sfântu Gheorghe, unde mersese la scăldat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

619 afișări
Imaginea articolului Unul dintre bărbaţii înecaţi pe litoral, dat dispărut de câteva zile, la Sfântu Gheorghe

Unul dintre bărbaţii înecaţi pe litoral, dat dispărut de câteva zile, la Sfântu Gheorghe (Foto: Remus Badea / Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, bărbatul al cărui trup fără viaţă a fost găsit, sâmbătă, pe plaja din zona epavei din Costineşti, a fost identificat ca fiind Nicu Drînceanu, de 35 de ani.

El fusese dat dispărut în 18 august, în timp ce se afla la scăldat în zona de vărsare a Dunării, în comuna Sfântu Gheorghe din judeţul Tulcea. Trupul acestuia a fost purtat de valuri peste 125 de kilometri, până să fie scos la mal la Costineşti.

Sâmbătă, pe plaja din zona epavei din Costineşti, marea a adus la ţărm trupul neînsufleţit al unui bărbat de aproximativ 35 de ani, cadavrul fiind în stare de descompunere. Bărbatul, care avea aproape o sută de kilograme şi 1,80 metri înălţime, avea calviţie frontală şi purta o pereche de pantaloni roşii. La mâna dreaptă, bărbatul avea două brăţări din material textil cu inscripţiile "Camper" şi "Electric Castle 2015".

Tot sâmbătă, în staţiunea Neptun, a fost găsit în mare trupul unui bărbat de aproximativ 40-45 de ani. Bărbatul era atletic, avea tenul deschis, faţa ovală, părul şaten, era tuns scurt şi purta un slip albastru cu negru.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice, fiind vorba de Huba Gabor Ugron, de 36 de ani, din Târgu Secuiesc, judeţul Covasna.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici