Unul dintre cei trei răniţi în accidentul aviatic de la Tuzla a murit

Unul dintre cei trei răniţi în accidentul aviatic petrecut, luni după-amiază, la Tuzla şi care fusese adus la Spitalul Militar din Bucureşti, alături de ceilalţi doi răniţi, a murit luni noapte, au declarat pentru MEDIAFAX surse ministeriale.

88 afișări
Imaginea articolului Unul dintre cei trei răniţi în accidentul aviatic de la Tuzla a murit

Unul dintre cei trei răniţi în accidentul aviatic de la Tuzla a murit (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Potrivit surselor citate, este vorba despre militarul care a fost cel mai grav rănit şi care era în comă, având arsuri de gradele trei şi patru şi fractură de femur.

"Deşi atunci când a ajuns la Spitalul Militar din Bucureşti bărbatul părea să nu mai aibă semne vitale, totuşi medicii au efectuat manevre de resuscitare mai mult timp, însă fără succes", au precizat sursele citate.

Starea celorlalţi doi răniţi, supravieţuitori ai accidentului aviatic de la Tuzla, este bună, conduita terapeutică urmând să fie stabilită de către o echipă pluridisciplinară, aceştia fiind internaţi în Spitalul Militar din Capitală, au mai spus sursele citate.

Cei trei răniţi, care au supravieţuit accidentului aviatic de luni după-amiază de la Tuzla, soldat cu moartea a 11 militari, au ajuns la Spitalul Militar din Bucureşti, în jurul orei 23.00. Răniţii au fost aduşi cu elicopterul de la Spitalul Judeţean Constanţa, unde fuseseră internaţi iniţial.

Un avion AN-2, aparţinând Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene din Boboc, care executa o misiune de zbor pentru antrenamente de paraşutare, s-a prăbuşit luni, în jurul orei 17.40, pe aerodromul Tuzla.

În urma accidentului, 11 militari şi-au pierdut viaţa şi alţi trei au fost răniţi grav, printre persoanele decedate fiind şi Nicolae Jianu, comandantul Şcolii de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene "Aurel Vlaicu" de la Boboc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici