UPDATE: Circulaţia rutieră redeschisă pe DN 2B, între Buzău şi Brăila

Circulaţia rutieră a fost redeschisă, joi după-amiaza, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe DN 2B, între Buzău şi Brăila, unde fusese decisă oprirea traficului din cauza poleiului, anunţă CNAIR.

1361 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Circulaţia rutieră redeschisă pe DN 2B, între Buzău şi Brăila

Autorităţile ÎNCHID un drum naţional

Potrivit CNAIR, circulaţia rutieră a fost redeschisă pe DN 2B între Buzău şi Brăila, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Din cauza precipitaţiilor abundente de ploaie îngheţată ce produc polei pe partea carosabilă şi din cauză că materialele antiderapante folosite nu au mai făcut faţă, în această dimineaţă, CNAIR si Poliţia Rutieră au decis închiderea circulaţiei pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 2B între Buzău şi Brăila (km 8+100 –km 38+000).

Fenomenul meteorologic de ploaie îngheţată este unul din cele mai periculoase fenomene prin faptul că în momentul în care atinge suprafaţa carosabilă îngheaţă instantaneu şi anulează efectul materialelor antiderapante, potrivit sursei citate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici