UPDATE Circulaţia trenurilor, reluată pe o rută din Cluj. Un accident rutier blochează în continuare DN1

Traficul rutier şi cel feroviar a fost întrerupt în judeţul Cluj, după un accident în care au fost implicate un autotren, un autoturism şi un microbuz. Trei persoane au fost rănite.

770 afișări
Imaginea articolului UPDATE Circulaţia trenurilor, reluată pe o rută din Cluj. Un accident rutier blochează în continuare DN1

Circulaţia trenurilor, blocată pe o rută din Cluj. Un accident rutier blochează calea ferată

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 1 Huedin – Oradea, pe raza localităţii Bologa, judeţul Cluj, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren, un autoturism şi un microbuz, soldat cu rănirea uşoară a trei persoane.

În urma coliziunii, TIR-ul a blocat linia de cale ferată din apropierea drumului naţional, dar potrivit reprezentantului Infotrafic, Ramona Tudor, traficul trenurilor s-a reluat în jurul orei 11.00, însă nu şi cel rutier, pe DN1. 

Potrivit poliţiştilor clujeni, şoferul TIR-ului nu a adaptat viteza la carosabilul umed şi a pierdut controlul. Remorca a ajuns pe contrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar din sens opus, respectiv pe sensul Cluj-Napoca-Oradea. Autoturismul a fost proiectat ulterior într-o altă maşină care circula în spatele său. TIR-ul a ajuns apoi pe zona de protecţie a căii ferate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici