UPDATE: Harghita: Patru persoane rănite într-un accident pe DN12. Traficul rutier este întrerupt

  • Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier in judeţul Harghita.
  • Accidentul s-a produs după o ciocnire frontală între două autoturisme.
  • Traficul rutier este întrerupt pe ambele sensuri.
1338 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Harghita: Patru persoane rănite într-un accident pe DN12. Traficul rutier este întrerupt

Foto: Mediafax

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier care a avut loc duminică pe raza localităţii Sândominic, judeţul Harghita.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR) anunţă că accidentul s-a produs pe DN12 Miercurea Ciuc - Gheorgheni, după o ciocnire frontală între două autoturisme.

În urma impactului, patru persoane au fost rănite.

Circulaţia rutieră este întreruptă pe ambele sensuri.

ISU Harghita anunţă că accidentul rutier s-a soldat cu decesul unei femei de 69 ani şi rănirea altor trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie.

Răniţii prezintă fracturi, contuzii şi traumatisme şi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc.

Circulaţia pe DN12 s-a reluat pe un fir alternativ.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici