Video UPDATE: O persoană a murit şi alte patru au fost rănite într-un accident rutier petrecut DN 1, în judeţul Braşov

Una dintre persoanele rănite în accidentul de luni seara, de pe DN 1, dintre localităţile Codlea şi Vlădeni a murit din cauza leziunilor suferite, poliţiştii schimbând încadrarea juridică a faptei.

1838 afișări

Potrivit Poliţiei Braşov, bărbatul de 67 de ani, din Făgăraş, rănit în accident, a murit din cauza leziunilor suferite.

În total, cinci persoane au fost rănite pe DN 1, între localităţile Codlea şi Vlădeni, din judeţul Braşov.

Ştirea iniţială:

Patru persoane au fost rănite, luni seara, pe DN 1, între localităţile Codlea şi Vlădeni, din judeţul Braşov, după impactul frontal dintre două maşini. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, potrivit Infotrafic.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis, luni seara, că, pe DN1, la kilometrul 186+500 de metri, între localităţile Codlea şi Vlădeni, judeţul Braşov, s-a produs o coliziune frontală între două autoturisme.

Poliţiştii din Braşov au stabilit că accidentul s-a produs din cauza unei pătrunderi pe contrasens.

„Un bărbat de 27 ani, din Sibiu, care a condus un autoturism înmatriculat în Bucureşti, pe DN 1, dinspre Făgăraş spre Braşov, la km 189 + 450 m, într-o curbă la dreapta a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în Braşov, condus de un bărbat de 67 de ani, din Făgăraş”, a transmis Poliţia Braşov.

În maşina condusă de bărbatul de 27 ani se mai afla un pasager, cetăţean german, iar în celălalt vehicul mai era o femeie.

Patru persoane din cele două maşini primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici