UPDATE: Obiectul a fost ridicat / Un bloc din Sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat după ce un bărbat a făcut o descoperire neobişnuită în apartamentul bunicii lui

Un bloc din Sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat, duminică, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a spus că a găsit în apartamentul bunicii sale un obuz.

4679 afișări
Imaginea articolului UPDATE: Obiectul a fost ridicat / Un bloc din Sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat după ce un bărbat a făcut o descoperire neobişnuită în apartamentul bunicii lui

Foto: 123RF

UPDATE: Obuzul găsit în apatamentul unei femei din Sectorul 3 al Capitalei a fost ridicat

Obuzul găsit, duminică, de un bărbat în apartamentul bunicii sale din Sectorul 3 al Capitalei a fost ridicat în siguranţă, iar locatarii evacuaţi se pot întoarce în locuinţe, informează Poliţia Capitalei.

După ce a fost ridicat obuzul, locatarii evacuaţi s-au putut întoarce în locuinţe.

Ştirea iniţială:

Potrivit Poliţiei Capitalei, prin apel 112, un bărbat a sesizat, că a găsit în apartamentul bunicii, un obuz.

La faţa locului au mers poliţiştii din cadrul Secţiei 23 Poliţie şi a fost informat şi ISUBIF.

Pentru intervenţie, a fost dispusă evacuarea locatarilor din imobil, astfel încât elementului de muniţie să fie extras în siguranţă.

La faţa locului au fost chemaţi şi specialiştii Serviciului Pirotehnic din cadrul IGPR.

Urmează ca poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase să facă cercetări pentru a se stabili modului în care proiectilul a ajuns în posesia bunicii bărbatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
evacuare,
obuz,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici