Video UPDATE Traficul în centrul Clujului, blocat de protestatari. La Timişoara au ieşit 500 de oameni

Traficul în centrul oraşului Cluj-Napoca este blocat de protestatarii care mărşăluiesc, numărul acestora ajungând la 1.500. La Timişoara au ieşit în stradă 500 de oameni. Şi la Braşov protestează câteva sute de persoane.

1707 afișări

Traficul în centrul oraşului Cluj-Napoca este blocat la această de protestatarii care se îndreaptă către cartierul Gheorgheni.

Numărul protestatarilor a ajuns la Cluj la 1.500.

În centrul Timişoarei s-au adunat aproximativ 500 de oameni, scandând “Hoţii”, “PSD, ciuma roşie”, “Unitate” sau “Rezistăm, nu cedăm”.

Manifestanţii au steaguri tricolore şi afişe cu mesaje precum “Ăla cu mustaţă ne fură pe faţă”, “Nu distrugeţi ţara ca să scape de puşcărie Liviu Dragnea”, “PSD, toxic pentru democraţie” sau “PSD nu e România”.

De asemenea, protestatarii din centrul Timişoarei strigă “Hoţii”, “PSD, ciuma roşie”, “Unitate” sau “Rezistăm, nu cedăm”.

Cei care au luat cuvântul în faţa mulţimii au spus că luni mai mulţi timişoreni vor încerca să-l oprească pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, să participe la prezentarea raportului de activitate al Curţii de Apel Timişoara, la care este aşteptat să participe, la Universitatea de Vest.

„Vom fi acolo pentru a-i transmite că astfel de personaje nu au ce căuta în oraşul în care a început Revoluţia”, a declarat Laurenţiu Ştefănescu, din partea unui ONG.

Şi la Braşov protestează câteva sute de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici