Urmările codului ROŞU de fenomene meteo periculoase: Grindină de mărimea unui ou, într-o localitate din Timiş | FOTO, VIDEO

Grindină de dimensiunea unui ou a căzut, duminică seara, într-o localitate din judeţul Timiş, care s-a aflat sub avertizare Cod roşu de fenomene meteo periculoase, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1847 afișări
Imaginea articolului Urmările codului ROŞU de fenomene meteo periculoase: Grindină de mărimea unui ou, într-o localitate din Timiş | FOTO, VIDEO

Sursa FOTO: Facebook

Mai mulţi locuitori din judeţul Timiş au postat pe Facebook, duminică seara, fotografii cu grindina de mari dimensiuni care a căzut în timp ce judeţul se afla sub avertizare Cod roşu de fenomene meteo periculoase, emis de meteorologi.

Astfel, în satul Bacova bucăţile de gheaţă căzute au avut şi dimensiunea unui ou. De asemenea, grindină de mari dimensiuni s-a înregistrat şi în satul Chevereşu Mare.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, până luni dimineaţa, ca urmare a avertizărilor meteo Cod portocaliu şi roşu, la nivelul judeţului s-a acţionat în şapte situaţii de urgenţă, pentru degajarea a doi copaci şi a unui stâlp şi pentru evacurea apei care a inundat câteva case, curţi şi garaje.

Judeţul Timiş s-a aflat, duminică seara, sub Cod roşu de fenomene meteo periculoase, meteorologii anunţând căderea de grindină de medii şi posibil mari dimensiuni, intensificări puternice ale vântului, frecvente descărcări electrice şi averse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici