Urmările scandalului din Giurgiu: şeful poliţiei din Bolintin Vale a fost demis / MAI trimite Corpul de Control

La nici 24 de ore de la apariţia în spaţiul public a imaginilor în care poliţiştii din oraşul Bolintin Vale agresau cetăţeni culcaţi la pământ, IPJ Giurgiu a reacţionat.

4040 afișări
Imaginea articolului Urmările scandalului din Giurgiu: şeful poliţiei din Bolintin Vale a fost demis / MAI trimite Corpul de Control

Urmările scandalului din Giurgiu: şeful poliţiei din Bolintin Vale a fost demis / MAI trimite Corpul de Control

Astfel, şeful Poliţiei din Bolintin Vale a fost demis, iar pe numele său a fost deschis dosar penal pentru purtarea abuzivă.
 
„Acesta a fost demis, iar cercetările au fost preluate de către unitatea de parchet competentă”, a declarat pentru giurgiuveanul.ro Emanuela Sârbu, purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu.
 
De asemenea, Ministerul de Interne va trimite Corpul de Control la Inspectotarul Judeţean de Poliţie pentru a analiza situţia din judeţ.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici