Urmărire în Mehedinţi. Un şofer fără permis a lovit maşina poliţiei, în timp ce fugea de oamenii legii. VIDEO

O maşină a Poliţiei Mehedinţi a fost lovită pe o stradă din Drobeta Turnu Severin de un şofer în vârstă de 28 de ani fără permis, care fugea tocmai de poliţişti. Şoferul a avariat şi o altă maşină.

1998 afișări
Imaginea articolului Urmărire în Mehedinţi. Un şofer fără permis a lovit maşina poliţiei, în timp ce fugea de oamenii legii. VIDEO

Maşină a Poliţiei Mehedinţi, lovită de un tânăr care fugea de poliţişti

Un tânăr de 28 de ani din localitatea Brezniţa Ocol, aflat la volan pe o stradă din Drobeta Turnu Severin, a refuzat, joi, să oprească la semnalele poliţiştilor şi a accelerat.

Poliţiştii au plecat în urmărirea lui, iar într-o parcare, bărbatul a lovit maşina poliţiei, dar şi un alt autoturism.

„Tânărul în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, situaţie în care s-a procedat la urmărirea acestuia, iar într-o parcare bărbatul a lovit atât autospeciala poliţiei, aflată în misiune, cât şi un alt autoturism staţionat, cu intenţia de a-şi continua deplasarea", a declarat Andreea Rădoi, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Tânărul, acuzat de distrugere şi conducerea unei maşini fără permis, a fost reţinut, iar vineri va fi prezentat Judecătoriei Drobeta-Turnu Severin cu propunere de arestare preventivă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici