Urs apărut în centrul unui sat din Braşov: S-a urcat în copac şi nu a mai vrut să coboare | VIDEO

Un urs apărut, miercuri, în centrul satului Sirnea, din judeţul Braşov, i-a ignorat pe jandarmii de la postul montan Bran, care au aruncat petarde să îl sperie, însă animalul s-a urcat într-un copac şi nu a mai vrut să coboare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2225 afișări
Imaginea articolului Urs apărut în centrul unui sat din Braşov: S-a urcat în copac şi nu a mai vrut să coboare | VIDEO

Un urs apărut în centrul unui sat din Braşov, s-a urcat în copac şi nu a mai vrut să coboare

Jandarmii de la postul montan Bran au fost nevoiţi, miercuri, să apeleze la sprijinul Asociaţiei Vânătorilor din Braşov, după ce încercările de a alunga în pădure un urs apărut în centrul satului Sirnea din comuna Fundata au eşuat.

Potrivit reprezentantului IJJ Braşov, ursul a fost văzut chiar lângă şcoala şi biserica din sat. Jandarmii au folosit două petarde, pentru a speria animalul, însă acesta s-a urcat într-un copac şi nu a mai vrut să coboare.

„Un urs este prezent la Fundata. Este prezent la faţa locului un echipaj de la Postul de Jandarmi Montan Bran, care supraveghează zona. Au fost folosite două petarde pentru a speria ursul, dar acesta nu s-a speriat. S-a urcat într-un copac şi nu vrea să mai coboare”, a transmis Ion Zaharia, purtătorul de cuvânt al IJJ Brasov.

Acesta a precizat că a fost solicitat sprijinul AJVPS Braşov, care va trimite doi reprezentanţi pentru a găsi soluţii de a alunga ursul din zonă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici