Urs îndepărtat de jandarmi din apropierea unei case, în judeţul Harghita / Recomandările jandarmilor în astfel de situaţii

Jandarmii din Harghita au intervenit, în noaptea de luni spre marţi, pentru îndepărtarea unui urs găsit în apropierea unei case din comuna Voşlăbeni.

2228 afișări
Imaginea articolului Urs îndepărtat de jandarmi din apropierea unei case, în judeţul Harghita / Recomandările jandarmilor în astfel de situaţii

Urs îndepărtat de jandarmi din apropierea unei case, în judeţul Harghita / Recomandările jandarmilor în astfel de situaţii

Potrivit Jandarmeriei Harghita, o localnică din comuna Voşlăbeni a anunţat, în noaptea de luni spre marţi, la numărul de urgenţă 112 că a văzut doi urşi în spatele grădinii sale.

În zonă s-a deplasat o patrulă de jandarmi, care a confirmat prezenţa unui singur urs.

„Întunericul, vegetaţia deasă şi ceaţa a îngreunat acţiunea jandarmilor, dar aceştia au reuşit să îndepărteze animalul din zona respectivă, înspre pădure”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei Harghita.

Potrivit acestora, se pare că ursul a fost atras de resturile menajere aflate în apropierea casei respective.

Jandarmii le recomandă oamenilor să anunţe imediat la 112 prezenţa urşilor în zonele locuite, să nu încerce să-i alunge, să manifeste grijă în depozitarea resturilor menajere, să nu-i hrănească şi nici să nu se apropie de ei cu scopul de a-i filma ori fotografia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici